DONA O ETS

DONA O ETS?

Dona o ets?, connectada a la teva ànima, connectada també com un arbre a la terra, donant vida i creant...sobre tot, ésser creatiu.

Ésser que és nena, que pensa, somia, sent i viu des de l’ empatia, compassió...ésser que irradia energia blanca, violada, ésser que dona i busca amor, nena connectada a l’amor.

Nena trencada, maltractada, nena objecte...nena...dona que dona amor...dona que es buida...dona dipòsit, dona de plàstic, ésser inferior?

Projecta ésser, creix i fes créixer, estimat i revelat, després de tot...ets vida i pots com les altres connectar i per què no...desconnectar de l’entorn.

Càrrega feixuga, energia densa, tot ha de passar pel meu pensament? A què jugues ésser dens? a destruir?, Descarregar en mi? T’ acullo i dono vida i tu? destrueixes? Mutiles? Menysprees utilitzes i despersonalitzes?

A què jugues? A la guerra? A qui li plores? A la mare...a la font? En qui et consoles?...No crec que no tinguis ànima ni puresa, no crec que no puguis evolucionar, no crec ...no baixarem de nivell.

De igual i a igual, energia frontal.

Dona jutjada, dona que jutja  a les dones, dona sigues tu.

Dona, brilla sense por.

Éssers densos que miren amb enveja la teva llum, la teva essència....mostrat per poder ensenyar.

Energia volàtil, connectada a l’amor universal. Energia densa agafada a la terra.

Dona que jutja a les dones, culpa, por, inferioritat.

Conflicte interior femení, entrega amor i respecte.

Lluita de poders, igualtat de capacitats.

 

Imma Boronat

 

Escribir comentario

Comentarios: 0